sunnuntai 19. elokuuta 2012

WEEKEND 2012

Viikonloppu jota olin oottanu kesän alusta lähtien on nyt ohi, ja voin kyllä sanoo, että oottamisen arvosta se todellakin oli! Ihan huikee fiilis jäi weekendistä 2012. Tuli kyllä hypittyä, tanssittua ja kiljuttua koko vuoden eestä. Kaikki esiintyjät veti ihan huiput keikat, mutta paras meno oli dj stagella(heavy weight djs), david guettan ja hurtsin keikalla♥ en mie kyllä koskaa unoha donkey boyta, redramaa tai jukka poikaakaa! Oliha siellä tietenki aikamoiset ruuhkat ja järjestely ongelmia, mutta ei meidän menoa lannistanu, ärsyttää vaan niide puolesta jotka oikeesti juuttu sinne ruuhkii moniksmoniks tunneiks tai ei päässy ollenkaa paikalle, kyllä siitä pitäs jotai korvauksia saaha! Mut en osaa kertoo tarkemmin ku ei sitä huippuu fiilistä voi kirjottaa mitenkää, antaa kuvien puhuu puolestaan.

Piti heittää muutamat kollaasitki tonne väliin tai noita kuvii ois tullu iha himona!

Sen voin sanoo, että jos en vuonna weekendi vielä järjestetään nii mie ooon niiiin mukana menossa. Nyt lähen kuiteskin unte maille ja aamulla ilosena kaheksaks kouluun (sarkasmia havaittavissa), hyväää yötä:)











4 kommenttia:

  1. ÄÖÄÖÖÄÄ!!! ENS KEsänä todellakin tonne menossa! Ja noi kuvat nii tiivistää kaiken fiiliksen!! JEEJEE!! ps.oon kade noist aurinkolaseist :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä mie kans iha huisiii!!!:-)) ps. kantsii käyä tsekkaa seppälän alelaarit sit;)

      Poista
  2. ihako kaheks kouluu?? aika aikasin :0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tainnu tulla kirjotusvirhe väsymyksissä:D Olisiki ollu kaheks, mutta tarkotin kaheksaa!!:D

      Poista