lauantai 25. elokuuta 2012

viinipunasta

Voisko joku potkasta minnuu päähän, en oo vieläkään nimittäin saanu aikaseks kuvata miun Tukholman tai Helsingin ostoksia... No mutta niitä rupee kuiteski vähitellen tippuu tänne asujen muodossa. Kuulumisiakaan en oo täällä pahemmin jaellut, mutta sen verran että koulu on lähteny käyntii hyvin ja tänää oon menossa supasouliin, joka on semmonen pikkunen festari Joensuussa. Miun suosikit esiintyjistä on cheek, redrama ja timo pieni huijaus. Luulen että illala päälle päässee alla näkyvät vaatteet(paitsi pipo saa jäähä kotii ehkä, etten iha läkähy siellä keikoilla pomppiessa). Uus pitsipaita ja pipo on tukholmasta, huomaa varmaa, että mihin väriin mieki siellä retkahin ja aika pahasti;)
 Tämmönen paketti muuten saapu tällä viikolla miulle. Vanssitha ne sieltä tuli, luulin et ne ois ollu pinkit tai jotai sinne päin, mutta paketista ilmestykin tuollaset kirkkaanpunaset. Mutta en valita, tykkään nimittäin noistaki!! Okei meinas eka joutuu palautukseen, mutta sitte tykästyinki noihi paljon:)



 Niiku tuosta pipokuvasta joku saatto bongata nii miun huone kaipaa pientä siivousta joten mie rupeen viikkaamaan tuota kasaa takas kaappiin, heippa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti