sunnuntai 12. elokuuta 2012

Tyttelit tukholmassa.

Jeee mie sainki selkoa siitä flickristä Emmin pienillä neuvoilla, kiitti emmi! Eli nyt siihe risteilyyn. Oltii siis mie,miun serkku noora, pikkusisko ja mummo meidän melkeimpä jokavuotisella reissulla. Laivalla olo oli yhtä hauskaa ku aina ennenki. Siellä buffetissa syötiin niin paljon, että sen jälkee tuntu etten haluu syyä enää koskaa. Muute matkat kulu tanssiessa ja katellessa hienoja showta. Nyt niihin kuviin joita onki aikamoisen paljon. a5 a11 b6aa3
a8
Söpö cheerleader:D
a6
b3
a4
bk
bj
bi
bh 
Ite siellä Tukholmassa ei tullu otettua kovin paljoa kuvii, koska ei keretty istahtaa syömään tai käymää edes vessassa koko viiden tunnin aikana mitä siellä oltii. Ei haluttu hukata kallista shoppailuaikaa nii juostii koko aika vaa ympäri kauppoja:D Tässä kuitenki muutama harva otos:
ba
b9
b7
IMG_0821
b8 
Siinäpä oli pienene pieni osa kuvista mitä koko reissun aikana tuli otettua! Nyt lähen kuvailemaan ostoksia, ellei laiskuus iske ja estä mua:D Huomisen eli vikanlomapäivän suunnitelmissa on keskustassa syystakin ettiminen, aamupala brunssi parhaiden tyttöjen kanssa ja kuopiossa vierailu veljen mukana sll:n kokoukseen, tiistaina vuorostaa luvassa KOULUA?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti