perjantai 10. elokuuta 2012

bongailua

Bongattiin tällänen uus villitys tukholman kaduilta. Monilla ihmisillä oli yhistettynä vaikka hame ja tollaset siistin väriset lenkkarit ja ne oli vieläpä ihan tollaset kunnon juoksukengät, ei mitkää tennarit. Onkoha tästä tulossa tai onkoha tää joku uus muoti-ilmiö, ite en oo ainkaa ennen törmänny.

Olin tekemässä tästä ihan kunnon isoo postausta reissusta mutta yhtäkkiä tuli, että miun kuvatila on täynnä?? Mie en tajuu mitä pitäs tehä, että saan noita kuvia tänne, mutta yritän mahd nopee selvittää tai keksii jonku keinon. Jos joku osaa tai tietää jotaki nii help me!!!

4 kommenttia:

  1. lataa ne kuvat esim flickr:in kautta! :)-Emmi

    VastaaPoista
  2. no mä teen ite niin, että lataan kuvat eka yksityiseen kansioon faboon ja sieltä ihan vaan copypastella tohon tekstikenttään liitän. helppo ja nopea tapa plus noi kuvat säilyy hyvälaatuisina ;) kannattaa kokeilla ;) toinen on ladata kuvat ensin johonkin netin ilmaispalveluun, esim imageshackiin ja sieltä sitten kopioida se linkki tänne :) ite tein ennen niin mutta fabo on toimivampi ;D

    ps.ihania tennarityttöjä :)

    VastaaPoista
  3. ella, kanttii tehä se flickr! :----) se on aika kätsy, koska sulla on ny sama ongelma mikä mulla oli sillo! :))

    VastaaPoista
  4. emmi- joo sieltä mie yritän, mutta en ota ihan selkoa:(
    senja- kiitos paljon noista siun vinkeistä!:) Mie nyt eka koklaan tätä flickrii, mut jos se ei onnistu nii pitää kokeilla jotai muuta sivustoo!! Ps. eiks ookkki:)
    matska- jeps mie tein sen, en oo vaan vielä tajunnut siitä mittää:D Siun pitää joskus opettaa miuta käyttää sitä:):)!

    VastaaPoista