sunnuntai 13. toukokuuta 2012

viikonloppuu

 Huomenta:-) Viime kerrasta taas hetki menny, en tajuu mite päivät aina menee nii nopeesti:D Tuntuu, että tästä hommasta ei oo vielä tullu iha rutiinii, mut ehkä se tästä ainaki sitten kesällä ku on paljo aikaa! Mut miu viikoloppu meni tosi huipusti! Perjantaina käväsin eka kirpparilla ( ekaa kertaa yksin ikinä:D) ja tein muutaman kivan löyön. Kahet housut ja ton valkosen bleiserin, joka oliki miulla jo päällä eilen, ku meillä oli koulu päivä. Koulu täytti 50v nii sitä mentii kaikki juhlistamaa, oli kyllä pientä väsymystä ilmassa, itekkin olin nukkunu pe-la yönä päälle tunnin ehkä. Miul onki nyt vaa yhen päivän viikoloppu, mutta onneks sitte ens viikolla vaa kaks oikeeta koulupäivää, ja oikeestaa vaa neljä kokonaista koulupäivää jälellä!?!?? ja tietty se koeviikko... Mutta siis perjantaina vietettii iltaa ja yötä Jossulla, koska oli Anniinan synttärit ja piettii me pientä kisastudiooki, ei vaa auttanu kannustukset voittoon:( Oli kyllä hauskaa varsinki yöllä, en oo pitkää aikaa nauranu nii paljon:D Kiitti kaikki ja onnee vielä Anniinalle ♥ Tuossa nyt parit turhat kuvat, vitsi ku ei ollu kameraa mukana perjataina!
 Oon yrittäny käyttää tätä, mutta en kyl huomaa paljoo mitää eroo:D Ehkä se johtuu siitä, että laitan vaa suunniillee joka kolmas päivä ku unohtuu, pitäs ryhdistäytyy!



Teen varmaa tänään vielä myöhemmi sellasen postauksen mihi laitan kaikkii asukuvia tästä vuoden varrelta! Jos mie vaa osaan taiteilla niistä jonkilaisen kollaasin, onneks on paint!:D Ja vielä hyvää äitien päivää kaikille mamoille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti