lauantai 19. toukokuuta 2012

pikkunen loma

Hellou! Meinaan simahtaa tän koneen päälle iha just, mut ko ei millää jaksas nukkuu:D Just pari tuntiii sitten tulin kotii Jyväskylästä, ku siellä oli voimistelukisat. Noo nehä meni iha odotusten mukasesti ja oli jälleen huippu hauska reissu! Enne matkaa miulla oli jo parin päivän loma, sillo oli ihanat melkei helteet. Ne päivät meni kavereitten kans rannalla, skeittirampilla ja muute vaa ulkona:) Heitettii muute sillo myös yks ilta tai olikoha jo yö talviturkit! Oli se vesi _pikkasen_ vilposaaa ja saatto kuuluu muutama kiljahus ku juostii veteen, mut se on tehty:D Parit kuvat kisareissulta ja sitte unta kaaliin!

 Käytii vähä kiertelee kaupungissaki, ja esim gina oli täynnä kaikkee IHANAA, onneks pystyin pitää miun himot kurissa( kuulostan joltai shoppailuriippuvaiselta ,mut kai mie sitte oonki:D) että säästys vähä rahaa helsinkii!



 Meinasin kirjottaa, että oltii ihaku innokkaat pikku lapset karkkikaupassa, ku päästii bandan tehtaan myymälää käymää. Mut niihä me kirjaimellisesti oltiinki, namnam;)


Huomisen suunnitelmissa onpi ainaki kokeesee lukuu yhyy, kavereita, pelin jännittämistä ja salille raahautumista jos saan aikaseks, nyt hyvväää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti