sunnuntai 6. toukokuuta 2012

sortsikelit ♥

Ihanan rento viikonloppu takana:-) Ollaan vaa hengailtu Jossulla porukalla ja tänää oltii kuvailemassa, eväsretkeilemässä pelolla ja harjottelee skeittaamista Siljan ja Julian kans. Oli niin  lämmin ja kesänen fiilis, aijjaij lisää tämmösii! Innostuttii tosta skeittaamisesta sen verran, että pakko rueta vähä reenaamaa kesällä:D Tuossa pienen pieni osa kuvista, niitä tuli räpsittyy varmaa yli tuhat.
















Nyt pitää varmaa palata takas maan pinnalle viikolopun jälkee, ruotsin aine oottaa miuta jeeee! Onneks enää vähä päälle 10 tavallista koulupäivää eessa:-)

7 kommenttia:

  1. tosi hyvii kuvii!:) Haastoin siut miun blogissaa:) http://bungalooow.blogspot.com/2012/05/haastetta-pukkaa.html

    VastaaPoista
  2. mistä oot saanu idean skeittaamiseen?

    VastaaPoista
  3. kiitti paljon janika pitääpä tehä kuha kerkeen!:-) ja anonyymi, tykkään tosi paljon lumilautailusta ja skeittaus muistuttaa sitä!:) ja sit kans oon ihaillu jo pitkää kaikkii jotka osaa skeitata, se vaa näyttää niiiiiin siistiltä ( mutta vaikeelta:D)!! ois ihanaa osata rullailla pitki kesäsiä katuja:P

    VastaaPoista
  4. Hyvä meno! Mahtava toi farkkureppu.

    VastaaPoista
  5. kiitti! Miustaki toi on iha mahti, kateellisena aina kahon sitä siljan selässä!:D

    VastaaPoista
  6. mistä toi farkkureppu on? eikse oo joku 80-luvun? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi hitsi en ollu yhtään huomannu tätä kommenttii, mutta parempi vastata myöhään kun ei millonkaa;) tuo reppu on miun kaverin ja se on ostanut sen kirpparilta muusta en tiiäkkää:)!

      Poista