maanantai 9. huhtikuuta 2012

vaatteitten kuolausta

Heido! Aattelin tulla kertoo vähä kuulumisia näiltä loman vikoilta päiviltä. Eile tosiaa käytii Siljan ja Evan kaa kattoo se american pie ja se oli kyllä iha huippuhyvä, sai vatsalihakset treenii! Sen jälkee vielä eksyttii rossoon kaffeille ja kaakaoille. Tää päivä meni sukulaisia nähessä ja treenaamassa. Eilen muutes vihdoin uskallauduin leikkamaan miun seppälästä ostetusta farkkutakista hihat veks ja alhaalla näkyy tulos. Luulenpa, että nyt tuo saa enemmän käyttöö, eli kantsi leikata:)
Ennen:                                                                                    Jälkeen:                                              



 
Eksyin selailee äsken Topshoppii ja ai että kyllä kuola melkei vaa valu. Ihaniaihania juttuja löyty, voisin ottaa sieltä vaikka mitä omaan vaatekaappiini! Kokosin kuiteski muutamia suosikkeja kollaaseihin:) Pitää kyllä yrittää jostain bongailla ton tyylisii juttuja tai jos vaikka joskus kuhan vähä rikastun sattusinki laittaa tilausta tonne päin;)

Nyt on aika lähtee unille, että jaksan herätä huomenna virkeenä 8 kouluun...Hyvää yötä kaikille!

2 kommenttia:

  1. hei ukko etkö oo tajunnu et sua ei voi seurata bloggerissa eikä bloglovinissa:D nyt siihen muutos!!!! ja tee mun kaa tilaus topshoppiin.. ps. ihana otsikko ;))

    VastaaPoista
  2. ai eeiii!:D pitääpä yritä korjata asia jos vaa osaan;) ja kyllä houkuttelis toi tilaus!! onha tuo aika ihana hmmm?!?:D

    VastaaPoista