sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

nice weekend

Hehee tulinki kirjottelee näi nopeesti, ku viksuna tyttönä tajusin, että pikku kamera ja järkkäri on saman merkkisii ja molempii käy sama johto, jeee!:) Eli oltiin siis joukkueen kanssa Tampereella Svoli showssa, joka on voimistelun ja tanssin kilpailu ja siinä on eri sarjoja. Myö osallistuttiin tanssillisen voimistelun näytös sarjaan:) Matka oli kaikinpuolin iha huippu ja eilinen päivä tuntu ihan ku oltas lähetty jonnekki lomamatkalle:D Ekana vaa kierreltii kauppoi monta tuntii, sitte mentii rossoon ja sit hotelille. Illalla vielä saunottii ja tehtii letti kampaukset aamu varte valmiiks:) Aamulla herätys ja hotellin aamupala, nami! Sitte ajeltii pikkumatka Valkeakoskelle jossa ite Svoli Show oli. Näytös meni hyvi ja oltii tyytyväisii:) Nyt muutamat kuvat! Elkää järkyttykö meijjän kirkkaista vaatteista, ne on sitä varten koska meijjän musiikki on lady gagaa;)


Värieroa(ko) havaittavissa:D




Urheilijat syömässä...
Ainii reissun kohokohta oli kyllä selvästi se ku nähtii Lauri Tähkä abcllä, harmi ku ei keretty juosta sen perää ja ottaa kuvaa sen kaa:D
Miun postaus tahti on kyllä vähä hassu, välillä ei kuulu mitää melkei viikkoon, ja yhtäkkii kaks postausta vartin sisäää? No hyvä, et välillä näinki päin:)
Ja muutes vielä, oikein hauskaa ja rattosaa vappua kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti