sunnuntai 4. marraskuuta 2012

i'm here again

Moi, aika kuluu supernopeeta ja tää blogin päivittely on jääny vähäsen taka-alalle. Nyt kuitenki miulla ois taas kivasta viimeviikolopusta kuvia jotka haluun jakaa teijjän kaa:) Mie ehkä haluisin, että tää miun blogi ois enemmän muotiblogimainen ja, että voisin jakaa tänne enemmän asukuvia, mutta en vaa yksinkertasesti saa aikseks otettuu niitä, toivottavasti ryhdistäynyn.
Mutta viikko sitten viikonloppu kulu taas jälleen sll:n tapahtumassa, kuopiossa watereilla niinkuin edellinenkin viikoloppu, jonka vietin seinäjoella! Tässä kuvia kuopiosta, tosin vaan iltaohjelma osuudesta, mitä olin itekki järjestää. Teemana oli summer beach party ja after ski party.





Haluun vähän kertoo tuosta ajasta kun oon lähteny mukaan noihin sll tapahtumiin, se on ollu ihan huippua aikaa ja oon tutstunu kymmeniin ihaniin uusiin ihmisiin:)Muistan ku kesällä lähin ekalle tapahtumalle ja miuta jänniti ihan hirveesti edellisenä iltana, mutta nyt ku miettii nii se jännitys oli aika turhaa:) Kaikki ihmiset on siellä niin avoimia ja niihin on helppo tutustuu. Siellä oon oppinu myös ite olemaan avoimempi ja sosiaalisempi ihminen, välillä se saattaa tuntua myös rankalta ku koko ajan tulee uusia juttuja ja ihmisiä, mutta on se sen arvosta! Vähitellen uskallan tuua myös paremmin omia mielipiteitäni esille ja oon kans saanu paljon kaikkee oikeesti tarpeellista tietoo asioista. Kyllähän tuo vie tietty aika paljon aikaa ja just viikonloppuja, mutta kyllä niitä vapaitaki jää ja kun voi ite päättää mihin kaikkiin tapahtumiin haluu mukaan. Suosittelen!

Kohta lähen kattoo siskon ja kaverin luistelunäytöstä, heippa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti