maanantai 9. heinäkuuta 2012

pärnun mailla

Takasin kotona ihan huipun reissun jälkeen! Tää tais olla seittemäs kesä putkee ku käyään pärnussa ja voin kyllä sanoo, että en tuu kyllästyy siihe koskaa, tuntuu ihaniiku ois jossai kaukana etelessä. Kuvia otettii ihan liikaa ja oli nii vaikee valita mitä pistäs tänne, luulen et tulee part 2 jossai vaiheessa. Reissuun mahtu paljo kaikkee ihanaa, huipuimpia juttuja oli varmaa rannalla auringon otto ja biitsin pelaaminen, shoppailu, hyvä ruoka, hullu seikkailupuisto ( siitä vähä lissää alempana), mukavat uuet ihmiset ja skeittiramppi! Kyllä me evan kanssa saati vähän väriäki pintaa, vaikka säät ei ollu koko viikkoo mitkää mahtavat, mut muutama vika päivä oli onneks hullun kuumia. 

 Oli iha huippu hauskaa ku yks päivä siellä rannalla oli zumba tunti, asteita oli varmaa 30 nii iha kivasti hiki nous pintaa!:D
Käytii siis sellassesa seikkailupuistossa jossa oli viis rataa ja ne vaikeni koko aika. Ne meni puissa ja piti kiinnittää itessä aina sellasilla valjailla kii ettei putoo. Viimene meni iha hullun korkeelle ja kyllä se vähän pelotti, mut selvittii ilman itkuu ja pannikkii toisin ku viime vuonna:D!



Hahaha tässä vielä tämmönen teini-äidit kuva loppuun, ollaan miun mielestä aika uskottavia!!:D

Muutes hei osasta kuvista saatoitte bongata että miun hiukset teki äkki kasvun siellä, eli siis äiti laitto miulle letti pidennykset päähän, kerron niistä joskus vähä lisää ja laitan parempaa kuvaa:)

4 kommenttia: